június 11, 2013

Domain regisztráció menete

Ellenőrizze, hogy szabad-e még az Ön által beregisztrálni kívánt domain név.
Az ellenőrzéshez (vagy használhatja saját ellenőrzőnket is, mely az online megrendelőben automatikusan elérhető domain regisztrációkor) :

      – .hu végződésű domain esetén kattintson ide,
      – .eu végződésű domain esetén kattintson ide,
      – más nemzetközi domain esetén kattintson ide.

Ha szabad, töltse ki online megrendelőnket. A domain vagy tárhely megrendelés leadását követően e-mail-ben megkapja a szükséges domain regisztrációs űrlapot (csak .hu domain esetében van rá szükség), melyet szkennelve e-mailen, faxon, vagy postán tud visszaküldeni hozzánk a honlapon megadott címekre. Cége/szervezet igénye esetén aláírási címpéldányra is szükség van.

Az aláírt domén-igénylő és megrendelő regisztrációs lapot leggyorsabban elektronikus úton, a kinyomtatott és aláírt igénylő beszkennelését követően, e-mail-ben lehet cégünkhöz eljuttatni az info@webparadicsom.hu címre. Természetesen postán és faxon is fogadjuk a szükséges iratokat.

A .hu domain regisztráció a pénz és a szükséges iratok beérkeztét követően indul kerül indításra, ezzel egy időben a tárhely is kiosztásra kerül. Ezt követően a .hu domainek 1-2 munkanapon belül válnak elérhetővé.

Vélemény, hozzászólás?